Hej Helen Fredin, VD på AdWise!

AdWise ledord är Tillsammans gör vi varandra bra. Vad menar ni med det?
– Det som genomsyrar kulturen här är vi är startade av och ägs av konsulter, med människan i centrum. Vår drivkraft är att matcha rätt kompetens och personlighet med rätt uppdrag. Med andra ord lägger vi stor vikt vid relationer. Och när vi hittar uppdrag åt våra konsulter, där de trivs och passar bra, så är vi övertygade om att man både blir lyckligare och gör ett bättre jobb. Det vinner både konsulten och uppdragsgivaren på. Därför arbetar vi mycket med att lära känna våra konsulter och att ge dem ett tryggt och stimulerande sammanhang.

Hur viktigt är det för era konsulter att ingå i ett sammanhang tror du?
– Jag tror att det är jätteviktigt att kunna träffa andra i sociala sammanhang när man driver eget företag. Dels för att kunna bolla olika aspekter av konsultlivet med andra. Och dels för att bara umgås och utvecklas tillsammans på ett kul sätt. Återigen, relationer är vårt främsta arbetssätt, där vi ger omtanke till alla individer. Vi tror verkligen på det här sättet att arbeta.

Hur arbetar ni för att möjliggöra detta?
– Vi försöker få till en bra mix av olika sociala aktiviteter. Under åren har vi prövat oss fram och där har det skapats många traditioner som kommit att bli populära och en trygghetsskapande faktor. Därutöver erbjuder vi också flera möjligheter att delta i luncher, sommarfester, större event, aw:s och kickoffer m.m. En kombo av sociala och kompetenshöjande aktiviteter, där man även kan få tips kring t.ex. bolagsformer och försäkringar. Vi lär oss och har kul samtidigt tillsammans med likasinnade kollegor.

Hur är responsen från era konsulter?
– En väldigt fin respons. Har man tid över så vill man gärna vara med på våra aktiviteter. När man väl varit på ett event så är man gärna med även på nästa. Under pandemin prövade vi också en del digitala event, vilket har fortsatt vara ett populärt inslag i mix med de trevliga fysiska mötena.

Vad har ni på gång just nu?
– Nu i veckan hade vi vår årliga sommarfest som blev jättelyckad. I år blev det en historisk vandring med porterprovning och middag på Porter Pelle vid Klippan i Göteborg, med trubadur. I augusti är det dags för golfeventet AdWise Closed, vår årliga golftävling som brukar hållas någonstans i Västsverige. Efter sommaren blir resa till Cascais i Portugal för höstens kickoff. Ett jätteviktigt och omtyckt event där vi bygger gemenskap och umgås genom roliga och mysiga aktiviteter.

Tack Helen och trevlig sommar! ☀️
– Tack detsamma 😊

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Är du också intresserad av att bli en del av AdWise? Kontakta oss idag

collage of pictures with text together we make each other good