Den positiva och drivna skånskan Petra Ringström är AdWises nya Ekonomi- & kontorsansvarig. Vi tog en pratstund med henne om tidigare erfarenheter och om framtiden på AdWise.

Välkommen Petra! Kan du börja med att berätta lite om dig själv och din bakgrund?
– Tack så mycket! Jag är uppväxt utanför Helsingborg och flyttade till Göteborg 2010. Jag valde Göteborg för charmen och gemytlighetens skull samt att jag hade några vänner i stan. Eftersom jag gärna ville arbeta som butikschef lockade även utbudet av butiker.  Jag flyttade på chans, utan jobb, men det löste sig med ett sommarjobb och sedan dess har allt bara rullat på.

Vad är det bästa med Göteborg enligt dig?
– Det måste vara den sköna stämningen här. Jag tycker också att Göteborg står för en perfekt mix av stadsliv, natur och utbudet av alla typer av aktiviteter. Eftersom jag har barn uppskattar jag verkligen det breda utbudet av familjeaktiviteter och att det mesta är enkelt att ta sig till trots att jag inte har bil.

Hur skulle du beskriva dig själv som person?
– Jag är omtänksam, glad och energifull. Tycker om att utmana mig själv, med allt från att springa maraton till att plugga utomlands på egen hand. Mixen av att prova nya saker, ha ett aktivt familjeliv, lite träning och ibland yoga då trivs jag bäst.

Du har en intressant karriär inom retail, kan du berätta mer om det?
– Jag studerade Service Management med inriktning retail vid Lunds universitet, på Campus Helsingborg. Därefter har jag arbetat många år som säljare och har även varit butikschef för fyra butiker, två Vero Moda och två Boomerang. Att arbeta i butik innebär att ingen dag är den andra lik på grund av det ständiga flödet av människor och varor, vilket jag har trivts bra med.

Vad lockade dig till din nya roll på AdWise?
– Efter alla år som butikschef, Floor Manager och föräldraledighet kände jag att det var dags för nya utmaningar. När jag läste annonsen för tjänsten på AdWise kändes det som en perfekt mix av administration, ekonomi och mänskliga möten. Under intervjun med Helen fick jag också veta att jag skulle få möjlighet att själv vara med och utveckla rollen, vilket verkligen tilltalade mig. Frihet under ansvar är något jag värdesätter högt.

På vilka sätt hoppas du kunna utveckla AdWise?
– Jag ser fram emot att vara ansiktet utåt mot våra konsulter och sköta det ekonomiska och administrativa arbetet på bästa sätt. Om det finns behov av att effektivisera ekonomiska och administrativa rutiner ser jag fram emot att vara en del av den resan. Jag vill också hjälpa till att stärka AdWise som varumärke och se till att våra konsulter känner sig stolta och talar väl om oss.

Avslutningsvis, vad ser du mest fram emot i din nya position?
– Jag ser verkligen fram emot att lära känna alla i teamet och våra konsulter och att bidra till en positiv arbetsmiljö. Men även att få kombinera ekonomiskt ansvar med personlig utveckling och teamarbete. Förhoppningsvis kan jag bidra med min erfarenhet och göra AdWise ännu mer framgångsrikt.

––––––––––––––––––––––––––––––

Vill du veta mer om AdWise? Kontakta oss idag!