Nu säger vi tack för allt och önskar en trevlig pension till Marie Thisted som efter nästan 25 år lämnar AdWise för att spendera mer tid med familj, barn och barnbarn.

Hej Marie, hur började din resa på AdWise?

– Det känns som det var igår jag började, men det har redan gått många år sedan jag 1999 rekryterades av dåvarande vd Bert Olsson, som jag hade många fina samarbetsår med. AdWise var ett litet företag då, startat bara tre år innan jag kom ombord. Åren med alla olika konsulter och kollegor har varit fantastiska. Vi har upplevt både sorg och skratt och jag har haft privilegiet att resa och dela otaliga luncher med goa kollegor.

Finns det något minne som sticker ut lite extra?
– Åh, det finns många! Men en av de bästa kick-offerna var definitivt när vi seglade i Medelhavet vid en grekisk ö. Våra resor har alltid varit speciella, som cykelturen i Barcelona under ett spöregn. AdWise 20 årsjubileum utanför Rom inte att förglömma! Det har varit härliga år, där det alltid har känts roligt att gå till jobbet. Det låter som det bara varit en fest, men även arbetet på kontoret har varit spännande och utvecklande och jag har alltid känt mig delaktig i utvecklingen av AdWise.

Nu när du står inför pensioneringen, vad ser du mest fram emot?
– Det är nog friheten att kunna ta dagen som den kommer och att kunna göra precis vad jag vill. Jag ser fram emot att spendera mer tid med min familj, besöka mina barn och barnbarn i Oslo och Göteborg, spela golf och hålla mig aktiv.

Har du några speciella planer eller resor inbokade?
– Ja, faktiskt! Min särbo och jag ska till Rom alldeles strax, det ska bli kul att visa upp staden för honom. (jag har ju varit där tidigare med AdWise)

Har du något råd till Petra, din efterträdare?
– Var dig själv och var lyhörd. I din roll blir du navet i AdWise och troligen den som har mest kontakt med konsulterna. Du har en rolig och utvecklande tid framför dig på AdWise.

Och slutligen, planerar du att hålla kontakten med dina gamla kollegor på AdWise?
– Absolut! Jag bor ju här i Johanneberg, så jag skall nog kila ner och störa dem med fika ibland.