Funderar du på att bli konsult? Kanske är det svårt att veta om det är rätt upplägg för dig? För att hjälpa dig på vägen har vi här listat fem vanliga anledningar till att andra har valt att bli konsulter hos oss på AdWise.

1. Bredare kompetens
En stor fördel är att du som konsult får möjligheten att arbeta spritt över olika branscher och sektorer. Det gör att du samlar på dig en bredare erfarenhet varje gång du byter uppdrag och sätter dig in i nya system och arbetsprocesser.

2. Flexibelt arbete
Som egenföretagare och konsult får du ta mer personligt ansvar men det betyder också att du kan nyttja en större frihet. Fundera på vad som passar just dig bäst och få en större flexibilitet när det gäller balansen mellan hem- och arbetsliv.

3. Skräddarsytt för dig
Det är viktigt att trivas på sin arbetsplats och som konsult på AdWise kan du vara säker på att det är av högsta prioritet. Stor omsorg läggs på matchningsprocessen för att se till att du hamnar på en plats som passar just dig.

4. Socialt och omväxlande
Är du typen som gillar att träffa många nya människor och få varierande arbetsuppgifter så ska du definitivt överväga att bli konsult. Du riskerar inte att fastna på samma ställe utan kan gå vidare när du känner att det är dags för det.

5. Tryggheten av ett stort nätverk
Om du ansluter till AdWise får du det bästa av två världar. Du har friheten att vara egen men samtidigt tryggheten av att vara del av ett större nätverk som finns där för dig, både för att ha kul och som stöd om något skulle hända.