Om oss

Det personliga konsultvalet

På AdWise känner vi till hur viktigt det är att rätt konsult hamnar på rätt plats. Att konsulten inte bara har rätt kompetens och erfarenhet, utan också rätt personlighet. Därför anstränger vi oss lite extra när vi matchar våra konsulter mot de uppdrag vi får in. Vi känner våra konsulter så väl att vi alltid kan erbjuda en konsult med just de kvalitéer och den personlighet som matchar det specifika uppdraget.

För dig som är kund innebär det att vi ser och förstår dina behov och därefter omsorgsfullt och med hög träffsäkerhet förmedlar rätt konsult. För dig som är konsult betyder det att du helhjärtat kan engagera dig i uppdrag som passar just dig och som du verkligen vill ha.

Så oavsett om du behöver en konsult, eller själv är konsult på jakt efter nya utmaningar – gör ett personligt konsultval och upplev skillnaden!

Kontakta oss

Historia

AdWise startades 1996 av fyra erfarna IT-konsulter. Konsulterna hade sina uppdrag och deras kompetenser var efterfrågade, men kände att de ville mer. De ville samla fler konsulter och kunna erbjuda en trygghet och kunskapsutbyte, samtidigt som varje enskild konsult var egenföretagare. Att göra varandra bra – både att hjälpa sina konsultkollegor men även såklart kunderna är något som funnits med ända från start. Med tiden har det visat sig bli ett vinnande koncept när vi nu ser hur Gig-ekonomin utvecklas och fler önskar jobba på det här sättet.

AdWise är helt konsultägt

Delägandet har varit en viktig tanke redan från början. Aktiva konsulter och anställda får efter första halvåret erbjudande om att köpa in sig i bolaget, där en professionell styrelse stödjer ledningen i det långsiktiga strategiska arbetet. De allra flesta konsulter väljer att bli delägare, vilket gör det än mer tydligt att bolaget är till för konsulternas, och i förlängningen kundernas – bästa.