Hitta konsult

Vad säger våra kunder?

“Adwise är den enda leverantören som håller det som utlovas. Det bästa är bredden på utbud och att det är konsulter som är experter.”

“Mycket proffsiga konsulter. Svar på offerter och förfrågan kommer fort. Långsiktig relation och kontinuitet.”

“Adwise styrka är att många av deras konsulter är seniora och det är även där vi har haft den största nyttan av att anlita dem.”

“Jag är väldigt nöjd med Adwise tjänster och tycker att de alltid hittar rätt person till rätt plats och att personkemin alltid är bra.”

“Styrkan och den stora nyttan i att anlita AdWise är att de alltid hittar den rätta individen. Jag tycker inte att det är något som de kan förbättra sig på när det gäller att möta våra behov.”

“Jag gillar formen, att det är egna företagare som är engagerade. Är mycket nöjd med tillgängligheten, de svarar alltid fort.”

“Adwise styrka jämfört med andra bolag är den spjutspetskompetens som finns i företaget.”

Vi har inte 25 000 CV på lager

Vill du vara säker på att hitta skickliga konsulter som kan driva eller vara en del av ditt innovations- eller digitaliseringsprojekt? Då har du hittat alldeles rätt. Vi tror på kvalitet före kvantitet och varenda en av våra konsulter är handplockade.

När du behöver en konsult kan du som kund vara säker på att vi alltid föreslår den person som är bäst lämpad för just ditt uppdrag. Att du får rätt person till arbetsgruppen är viktigt och därför något vi tar fasta på. Dessutom är alla våra konsulter fristående och egna företagare vilket innebär ett engagemang och en professionalitet utöver det vanliga.

 

Utöver att vi ger dig de bästa konsulterna inom IT och Management kan vi dessutom erbjuda utbildning och seminarier inom projektledning och projektorganisation. Vi utför även mentor- och coachinguppdrag där vi delar med oss av vår kompetens och erfarenhet för att höja hela din projektgrupp.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt konsult för uppdraget.