Då kan du bli en AdWisare. Vi tror att du idag arbetar eller har en önskan om att arbeta som fristående konsult, vill få hjälp att hitta nya uppdrag och uppskattar såväl socialt som professionellt utbyte med kollegor.

Vi söker alltid efter kompetenta personer och specialister inom IT-management och Systemutveckling: projektledning, infrastruktur, arkitektur, programmering med mera. Våra uppdrag varierar stort – kontakta oss så berättar vi mer!

Hur går det till att bli en AdWisare?

Adwise motto är ”Ett personligt konsultval”. Det genomsyrar hela vår verksamhet och den relation vi vill bygga med befintliga och nya konsulter. Efter den första kontakten vill vi därför gärna träffa dig. Vid ditt första besök hos oss går vi igenom vårt upplägg och genomför en intervju. Om båda parter känner att ett samarbete skulle kunna vara givande blir du en del av AdWise kandidatbank. Som kandidat blir du inbjuden till luncher där du träffar andra konsultkandidater och där våra säljare alltid är med. Allt för att du ska få chansen att lära känna andra konsulter och samtidigt stämma av marknadsläget med säljarna. Någon gång per säsong är det dessutom gemensam kandidataktivitet där vi samlas kring ett tema eller en föreläsning.