För många år sedan blev jag konsult, något jag trivs mycket bra med.

Monica Andersson, AdWisare sen 2010

Möjligheten att få arbeta för olika företag, på både långa och korta uppdrag, få lära känna nya människor och få chansen att komma i kontakt med olika branscher är väldigt givande. Sedan några år tillbaka är jag också egenföretagare, en arbetsform som för mig varit väldigt utvecklande. I början kändes det lite ensamt och ovant att behöva marknadsföra mig själv. Så när jag fick kontakt med AdWise kände jag att detta var det bästa för mig. Hos AdWise får jag hjälp både med marknadsföring, prisförhandling och fakturering, vilket gör att jag kan koncentrera mig på att vara konsult.

AdWise är ett professionellt nätverk med säljare som är mycket duktiga på att hitta den bästa konsulten för varje uppdrag. Det är naturligtvis en stor trygghet för mig som konsult men framför allt för de företag vi arbetar för.

Som AdWise-konsult får jag också tillgång till ett stort kontaktnät genom alla de konsulter som ingår. Det finns alltid någon som har tidigare erfarenhet av det man själv funderar på och som man då kan få tips av. Inom AdWise är det sociala en viktig del. Som egenföretagare är det lätt att man missar en del av detta, men AdWise hjälper till att hålla detta igång. Med regelbundna luncher, intressanta seminarier, fester och konferensresor blir vi som en stor familj. Roligt och lärorikt.[/konsult]